ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω Μαραθωνίου – Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω Μαραθωνίου – Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Στους ρυθμούς του δέκατου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ κινείται η Λεμεσός.

Ο αγώνας θα γίνει το πρωί της Κυριακής (10/4) και οι τελευταίες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό των συμμετεχόντων πάνω από δέκα χιλιάδες, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα είναι νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Επίκεντρο του αγώνα είναι ο Μόλος όπου έχει στηθεί το πάρκο των χορηγών, ενώ εκεί θα γίνει εκκίνηση, τερματισμός και απονομές. Στο χώρο συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για τις τελευταίες ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στη Λεμεσό από την ανατολή του ηλίου μέχρι και το μεσημέρι, για απρόσκοπτη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ. Η παραλιακή λεωφόρος, από το Παλιό Λιμάνι μέχρι  το ξενοδοχείο Le Meridien θα είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα μέχρι τις 12:00 όταν θα αρχίσει να ανοίγει τμηματικά.

Κλειστοί θα είναι και οι δρόμοι:

- Από κυκλικό κόμβο Παλιού Λιμανιού μέχρι Ομόνοιας με Φραγκλίνου Ρούσβελτ: από τις 07:00 έως τις 10:30.
- Από την 28ης Οκτωβρίου και Λόρδου Βύρωνα μέχρι Γεωργίου Α’ και Χριστάκη Κράνου: από τις 08:00 έως τις 12:30.
- Από τη Χριστάκη Κράνου και Γεωργίου Α’ μέχρι την Β1 έξοδο αυτοκινητόδρομου: από τις 08:00 έως τις 11:30.

Σημείωση: Η έξοδος και η είσοδος από τον Β1 στον Α1 αυτοκινητόδρομο που επηρεάζουν τις κοινότητες Πύργου, Παρεκκλησιάς, Μοναγρούλι κλπ, θα είναι κλειστές από τις 09:00 έως τις 11:00.

Λεωφορεία για αθλητές

Οι διοργανωτές έχουν υποδείξει 14 χώρους στάθμευσης από τους οποίους είναι ευκολότερη η πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης/ τερματισμού. Οι πληροφορίες είναι στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Στις 6:00πμ, στις 6:05πμ και στις 6:15πμ θα αναχωρήσουν δρομολογημένα λεωφορεία από το Le Meridien για τους αθλητές, με κατεύθυνση το χώρο εκκίνησης. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν και στις 6:20πμ, 6:30πμ, 6:45πμ και 7:00πμ με τερματικό σταθμό τον Εναέριο.  Τα λεωφορεία θα κάνουν  στάσεις στις στάσεις λεωφορεία και όχι στα ξενοδοχεία των αθλητών.

Όλοι όσοι θα τρέξουν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ καλούνται να προσέλθουν στο χώρο εκκίνησης/ τερματισμού μέσα από την πόλη, καθώς ο παραλιακός θα είναι κλειστός.

Τέλος, οι διοργανωτές καλούν όλους τους συμμετέχοντες να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο  εκκίνησης αλλά και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων, προκειμένου όλοι να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top