ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Κουτσοκούμνης απαντά μετά τον σάλο που δημιούργησε: «Αν έτρεχα να κρυφτώ για να μην φορέσω την φανέλα…»

O Κουτσοκούμνης απαντά μετά τον σάλο που δημιούργησε: «Αν έτρεχα να κρυφτώ για να μην φορέσω την φανέλα…»

Με προσωπικό του post στο facebook, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης απαντά σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες όπου και αγωνίστηκε σε φιλικό φορώντας την φανέλα της Τουρκίας.

Αναλυτικά:

«Αν έχουμε να προτάξουμε κάτι σαν Έλληνες είναι και την ανωτερότητας μας και την ελευθερία μας. Και με την πράξη μου αυτή έχω προτάξει και τα δύο έστω σ' ένα ασήμαντο φιλικό αγώνα μεταξύ προέδρων ομοσπονδιών υπό τα έκπληκτα βλέμματα των Τούρκων. Γιατί οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ούτε ελεύθεροι, ούτε ανώτεροι.

Δεν είναι αλλαγή πορείας μιας ζωής ή ασπασμός. Ακριβώς το αντίθετο. Ήταν μια δήλωση προς τους Τούρκους ότι τα σύμβολα τους δεν με αγγίζουν. Περιφρόνηση. Αν έτρεχα να κρυφτώ για να μην φορέσω την φανέλα που όλοι φόρεσαν θα της έδινα τότε μια σημασία που δεν έχει και ένα σεβασμό που σίγουρα δεν τον αξίζει.

Αν ο Τούρκος πρόεδρος φορούσε Ελληνική φανέλα θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι τον έχουμε Ελληνοποιήσει; Το αντίθετο. Θα ντραπώ γιατί μια Ελληνική φανέλα βρίσκεται στο στήθος του κατακτητή». 

ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top