LIFESTYLE

Γνωρίζατε ότι ο Λιβιεράτος ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός; ΦΩΤΟ - VIDEO

Γνωρίζατε ότι ο Λιβιεράτος ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός; ΦΩΤΟ - VIDEO

Έγινε ευρέως γνωστός ως τραγουδιστής, αλλά ο ωραίος Λάμπης στα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό κόσμο δήλωνε ηθοποιός...

Η εμφάνισή του στο νέο talent show του Mega Κύπρου μας πήγε πολλά χρόνια πίσω, μιας και στην έναρξη του «Like A Star» συστήνοντάς μας την ομάδα της κριτικής επιτροπής, διαπιστώσαμε ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος πριν γίνει τραγουδιστής ήταν ηθοποιός. 

Ανατρέξαμε στο διαδίκτυο και πράγματα ανακαλύψαμε του λόγου το αληθές, μιας και ο Λάμπης Λιβιεράτος συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Οι ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει δεν είναι μια ούτε και δύο… Το 1990 στον ΑΝΤ1 έπαιζε στη σειρά «Άγγελος κατά λάθος», «Τα εφτά κακά της μοίρας μου» 1991 στο Mega και το 1994 στο ίδιο κανάλι στη σειρά «Όλα τα κακά της μοίρας μου». Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πέρασμά του από τις σειρές του Mega «Οι τρεις χάριτες» και το επεισόδιο «Σαράντα καράτια»; Ενώ το 1996 στην ΕΤ1 συμμετείχε στις «Βραδινές καμπάνες» και το 2006 στον ΑΝΤ1 στο  «Έλα να αγαπηθούμε». 
 

Συμμετείχε στην ελληνική κινηματογραφική ταινία «Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο» το 2001. Καθώς και στις ελληνικές τηλεταινίες 
«Κρουαζιέρα στον παράδεισο» το 1987 στην ΕΡΤ, αλλά και στις βιντεοταινίες «Το εξπρές του τρελλοκομείου» το 1990 καθώς στην τηλεοπτική θεατρική παράσταση «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», το 1987.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top