ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ας μιλήσουμε για την αεροπλανοφοβία!

Ας μιλήσουμε για την αεροπλανοφοβία!

Τα ταξίδια με αεροπλάνο τη σημερινή εποχή, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Υπάρχει πιο πρακτικό και ασφαλές μεταφορικό μέσον; Οι στατιστικές απαντούν ΟΧΙ!!

Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που αν και λατρεύουν την περιπέτεια των ταξιδιών προτιμούν να ταξιδεύουν σε άλλους πολιτισμούς διαδικτυακά και όχι ουσιαστικά, αφού ο τρόμος τους για το αεροπλάνο δεν τους επιτρέπει αυτή την μαγική εμπειρία!!!!

Το θέμα της «Αεροπλανοφοβίας» και τρόποι αντιμετώπισης της , παρουσιάζει το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC (Aviation &Travel Training Center) υπό την αιγίδα του ACTA (Association of Cyprus Travel Agents) στα πλαίσια μια ς σειράς εκδηλώσεων κοινωνικής προσφοράς.

Το σεμινάριο θα γίνει  το Σάββατο στις  16 Απριλίου ώρα 16:00-18:00 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της έκθεσης ταξιδιού, στο συνεδριακό κέντρο, αίθουσα   «ΕΛΙΑ».

 

Κύριοι ομιλητές

*Πρώην καπετάνιος της Cyprus Airways κ. Ιωάννης Παυλίδης

*Δρ. Θεανώ Καλαβανά επίκουρη καθηγήτρια στη ψυχολογία της υγείας.

 

Το σεμινάριο θα παρουσιαστεί και στην Νοηματική γλώσσα με παρουσίαση από την Δρ. Κυπρούλα  Μακρή.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top