ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ DIAKINISIS LOGISTICS SERVICES CY από την C.A.PAPAELLINAS

ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ DIAKINISIS LOGISTICS SERVICES CY από την C.A.PAPAELLINAS

Η Εταιρεία C.A.Papaellinas ανακοινώνει την εξαγορά της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της Diakinisis Logistics Services (CY) Ltd.

Στρατηγικός στόχος της C.A.PAPAELLINAS  είναι η ανάπτυξη της και στο τομέα του 3rd party Logistics (3PL). H συνεργασία της C.A.PAPAELLINAS και της Diakinisis Κύπρου ξεκίνησε το 2014 με την C.A.PAPAELLINAS να αποκτά το 40% του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και να αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας.

Σήμερα, κρίνοντας ότι ο τομέας του 3PL έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια και αξιολογώντας το αναγκαίο επενδυτικό πρόγραμμα σε επιπλέον υποδομές έχει προχωρήσει με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Diakinisis Κύπρου.

Η στρατηγική αυτή κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του ομίλου και ευθυγραμμίζεται με την πολύχρονη εμπειρία του σε θέματα διανομής και logistics. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top