ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι μαθητές από τη φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι μαθητές από τη φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 13/4, σε σχολείο στην επαρχία Λευκωσίας. Άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε αυτοκίνητα.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 10.45 το πρωί (13/4), σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στo  χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Σχολείου Ακακίου.

Σύμφωνα την Αστυνομία, η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το πρώτο. Από τη φωτιά και τα δύο αυτοκίνητα, μίας δασκάλας και της σχολικής συνοδού,  συνολικής αξίας περίπου €21,000, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στην περιοχή θεάθηκαν δυο μοτοσικλετιστές να ρίχνουν μολότοφ.

Η Διευθυντήρια του σχολείου, Έλλη Σκουφάρη δήλωσε ότι προκλήθηκε πανικός στο σχολείο όταν άρχισαν οι εκρήξεις, ενώ καίγονταν τα οχήματα. Δάσκαλοι έσπευσαν να κατασβήσουν τη φωτιά χωρίς επιτυχία και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Κοντά στο χώρο στάθμευσης είναι η αίθουσα εκδηλώσεων και η ειδική μονάδα, με μαθητές.  Οι εκπαιδευτικοί μετέφεραν τους μαθητές μακριά από το συμβάν, σε γειτονικό νηπιαγωγείο. Τα παιδιά ήταν αρκετά ανήσυχα και τρομαγμένα. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE