ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι μαθητές από τη φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι μαθητές από τη φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 13/4, σε σχολείο στην επαρχία Λευκωσίας. Άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε αυτοκίνητα.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 10.45 το πρωί (13/4), σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στo  χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Σχολείου Ακακίου.

Σύμφωνα την Αστυνομία, η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το πρώτο. Από τη φωτιά και τα δύο αυτοκίνητα, μίας δασκάλας και της σχολικής συνοδού,  συνολικής αξίας περίπου €21,000, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στην περιοχή θεάθηκαν δυο μοτοσικλετιστές να ρίχνουν μολότοφ.

Η Διευθυντήρια του σχολείου, Έλλη Σκουφάρη δήλωσε ότι προκλήθηκε πανικός στο σχολείο όταν άρχισαν οι εκρήξεις, ενώ καίγονταν τα οχήματα. Δάσκαλοι έσπευσαν να κατασβήσουν τη φωτιά χωρίς επιτυχία και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Κοντά στο χώρο στάθμευσης είναι η αίθουσα εκδηλώσεων και η ειδική μονάδα, με μαθητές.  Οι εκπαιδευτικοί μετέφεραν τους μαθητές μακριά από το συμβάν, σε γειτονικό νηπιαγωγείο. Τα παιδιά ήταν αρκετά ανήσυχα και τρομαγμένα. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top