Νεοφύτου-Κατάινεν: Συζήτησαν το σχέδιο Γιούνκερ

Νεοφύτου-Κατάινεν: Συζήτησαν το σχέδιο Γιούνκερ

Το επενδυτικό σχέδιο Juncker, και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πάρουν φτηνό δανεισμό, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούρκι Κατάινεν.

“Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την τουριστική μας βιομηχανία και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτό το εργαλείο επιβάλλεται να χρησιμοποιηθεί για την Κύπρο”, δήλωσε ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Εμείς, συμπλήρωσε, σε συνεργασία με τον κ. Κατάινεν, με την κυπριακή Κυβέρνηση, με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για το πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε και να μπορεί η κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα να επωφεληθεί από το επενδυτικό ταμείο Juncker.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.