Μυλωνάς για απόφαση της Επιτρ. Δεοντολογίας: «Αναδεικνύουν την υποκρισία του συστήματος»

Μυλωνάς για απόφαση της Επιτρ. Δεοντολογίας: «Αναδεικνύουν την υποκρισία του συστήματος»

Στην καταδίκη του Παύλου Μυλώνα προχώρησε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και η Επιτροπής Δεοντολογίας για τον χαρακτηρισμό του περί «κοπριτών».

Ο Παύλος Μυλωνάς τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την απόφαση της Επιτροπής αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Αναδεικνύουν την υποκρισία του συστήματος». Σε ένα μακροσκελές σχόλιο κατέθεσε την άποψη του καυτηριάζοντας παράλληλα νοοτροπίες και πρακτικές από ένα κομμάτι της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος.

Δείτε την ανάρτηση του:

Την ίδια ώρα απόφαση καταδίκης λήφθηκε και για τον σκιτσογράφο της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» για δυο γελοιογραφίες που κρίθηκαν ότι προάγουν τον φανατισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Πιν ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο λέγοντας μας χαρακτηριστικά και με δόση χιούμορ «δεν είμαι καλός στον λόγο εγώ μιλώ μέσα από τα σκίτσα μου».

Δείτε τα σκίτσα:

SKITSA PIN

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE