ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαθαίνω να συμπεριφέρομαι ορθά ως ποδηλάτης

Μαθαίνω να συμπεριφέρομαι ορθά ως ποδηλάτης

Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την Οδική Ασφάλεια.

«Μαθαίνω να συμπεριφέρομαι ορθά ως ποδηλάτης», ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού, σε συνεργασία με τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, την Πέμπτη 14 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών ενεργειών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για ενημέρωση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. Στόχος είναι η καλλιέργεια οδικής συνείδησης στα παιδιά.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, συμμετείχαν σε ένα δεκαπενθήμερο δραστηριοτήτων για την αφομοίωση των Κανόνων Οδικής Ασφάλειας και των αρχών προενεργητικής συμπεριφοράς αποφυγής κινδύνων.

Ο κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε: «Στην εποχή μας, για να είναι επιτυχημένες οι προσπάθειες απέναντι στα μεγάλα προβλήματα, χρειάζεται όλοι, να είμαστε μία ομάδα. Μία ομάδα που να δίνει δύναμη. Δύναμη Ασφάλειας! Μεταδώστε αυτό το μήνυμα στους φίλους και στους γονείς σας. Δύναμη Ασφάλειας σημαίνει Δύναμη Ζωής!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού   κ. Κώστα Καδή, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτισε την εκδήλωση. Χαιρετισμό στην εκδήλωση εκφώνησε και ο κ. Γιώργος Χινινός, Υποδιευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου. Όλοι τους συνεχάρησαν τα παιδιά για την εκδήλωση και το έργο τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top