LIFESTYLE

Κτήνη λεηλάτησαν τον τάφο του Παντελίδη – Εικόνες φρίκης!

Κτήνη λεηλάτησαν τον τάφο του Παντελίδη – Εικόνες φρίκης!

Αν είναι δυνατόν! Μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε. Μα πραγματικά υπαρχουν τέτοιοι άνθρωποι; Δεν έχουν ψυχή, καρδιά δεν έχουν σεβασμό για τίποτα και για κανέναν!

Άγνωστοι την περασμένη Τετάρτη μπήκαν κρυφά στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και λεηλάτησαν τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Άρπαξαν λουλούδια, γλάστρες, κεριά, φυλαχτά ,αναμνηστικά, που είχε αφήσει ο κόσμος…Φωτογραφίες του τραγουδιστή ακόμη και πάνω απο τον τάφο. Το φοβερό και απιστευτο της υπόθεσης ποιο ειναι;

Οτι οι αδίστακτοι τυμβωρύχοι επειδή δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το απεχθές σχέδιο τους με το φως της ημέρας, πιθανότατα μπήκαν στο νεκροταφείο ή αργά το απόγευμα με το που έκλεισε το κοιμητήριο ή νωρίς το πρωί ξημέρωμα.

1
19
2

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top