ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοντά σε λύση για τα οφειλόμενα δικαιώματα τους βρίσκεται το προσωπικό με τον Ειδικό Εκκαθαριστή της FBME

Κοντά σε λύση για τα οφειλόμενα δικαιώματα τους βρίσκεται το προσωπικό με τον Ειδικό Εκκαθαριστή της FBME

Κοντά στο να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί το προσωπικό της τράπεζας FBME Bank Ltd (Κύπρου) όσον αφορά την καταβολή των δικαιωμάτων τους, βρίσκονται ο Ειδικός Εκκαθαριστής της τράπεζας που έχει διοριστεί από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και το προσωπικό της FBME, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Αυτό θα γίνει κατορθωτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά και τη διαμεσολαβητική προσπάθεια που καταβάλλει η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

“Γίνεται μια προσπάθεια για να βρεθεί λύση γιατί σε όλη αυτή τη διαδικασία το προσωπικό δεν έχει ευθύνη για το τι συμβαίνει”, επισήμανε αρμόδια πηγή.

Επιπλέον, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στο πλαίσιο της λύσης που θα βρεθεί θα ζητηθεί από ομάδα προσωπικού της τράπεζας να βοηθήσει στη διαδικασία αποπληρωμής των εγγυημένων καταθέσεων της τράπεζας.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, ο εκ των δικηγόρων του προσωπικού Στυλιανός Χριστοφόρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "είμαστε κοντά σε λύση, έχουμε αρχίσει να συζητούμε προς το πνεύμα της εξεύρεσης λύσης και αισιοδοξούμε ότι ίσως και αύριο να υπάρξει τελική διευθέτηση του θέματος".  

Οι 136 απολυθέντες υπάλληλοι της FBME, καθώς και οι 30 υπάλληλοι που συνεχίζουν να εργάζονται ζητούν από τον Ειδικό Εκκαθαριστή τα δεδουλευμένα τους αλλά και αυτά που δικαιούνται με βάση το νόμο. Οι 30 εργαζόμενοι της τράπεζας έχουν κατέλθει σε επ` αόριστο απεργία από τις 11 Απριλίου και συνεχίζουν την απεργία με ηπιότερα μέτρα λόγω της διαπραγμάτευσης που διεξάγεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top