Παραφουσκωμένα κατά 15-20% τα απορρίμματα σε ΧΥΤΑ Πάφου – Το κόστος για τον φορολογούμενο

Παραφουσκωμένα κατά 15-20% τα απορρίμματα σε ΧΥΤΑ Πάφου – Το κόστος για τον φορολογούμενο

Παραφουσκωμένα και με βούλα τα τιμολόγια με τον όγκο των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Μαραθούντας!

Ο επιτόπιος έλεγχος κατέδειξε ότι πράγματι δηλωνόταν άλλος όγκος, προκειμένου οι επιτήδειοι να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη στην πλάτη των φορολογούμενων.

Από την προκαταρκτική εξέταση των τιμολογίων και των εγγράφων που αφορούν τη ζύγιση του όγκου των απορριμμάτων, προκύπτει πως υπήρξε υπερχρέωση σε ποσοστό 15-20% από το 2012 και μετά.

Αυτό σε χρήματα μεταφράζεται ως εξής: 2-3 εκατομμύρια ευρώ!

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.