Ετοίμαζαν την κηδεία του και εκείνος έπινε τα ούρα του κάτω από τα συντρίμμια για να επιβιώσει!

Ετοίμαζαν την κηδεία του και εκείνος έπινε τα ούρα του κάτω από τα συντρίμμια για να επιβιώσει!

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία του Πάμπλο Ραφαέλ Κόρντοβα Κανιζάρες ο οποίος έζησε αξιομνημόνευτες στιγμές από το μεγάλο σεισμό που «χτύπησε» τον Ισημερινό την Κυριακή.

Ο Πάμπλο για αρκετές ώρες θεωρείτο ότι ήταν ανάμεσα στα 500 νεκρούς του σεισμού της τάξεως των 7,8 Ρίχτερ. Είχε παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια του πενταώροφου ξενοδοχείου που εργαζόταν και όπως όλα έδειχναν δεν θα τα είχε καταφέρει να επιζήσει.

Μάλιστα η σύζυγός του είχε απογοητευτεί τόσο που αποφάσισε να αγοράσει το φέρετρό του.

ImageHandler (2).jpg

Ποιος να φανταζόταν ότι τελικά ο 51χρονος Πάμπλο θα κατάφερνε να επιβιώσει 36 ολόκληρες ώρες κάτω από τα συντρίμμια, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα και προσευχόμενος τα σωστικά συνεργεία να έφθαναν κοντά του έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω του κινητού του.

Τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με την γυναίκα του την Δευτέρα το μεσημέρι και ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία για το που βρισκόταν μέσα στα χαλάσματα. «Εκείνοι οργάνωναν την κηδεία μου, αλλά εγώ προσπαθούσα να βγω ζωντανός» είπε χαμογελώντας από το νοσοκομείο που βρισκόταν ο Πάμπλο. «Πρέπει και να παραδώσω πίσω το φέρετρο επειδή έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου πριν πεθάνω».

pablo-rafael-cordova-caoizares.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE