LIKE ONLINE

Δίνουν 1.000 λίρες σε όποιον γράψει το πιο προσβλητικό ποίημα για τον Ερντογάν!

Δίνουν 1.000 λίρες σε όποιον γράψει το πιο προσβλητικό ποίημα για τον Ερντογάν!

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που δίνει έπαθλο 1.000 λιρών σε όποιον γράψει το πιο προσβλητικό ποίημα για τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, διοργανώνει το βρετανικό περιοδικό The Spectator.

Το εν λόγω έπαθλο, είναι δωρεά ενός αναγνώστη!

Ο δημοσιογράφος Douglas Murray που ανακοίνωσε τον online διαγωνισμό, εξήγησε ότι ήταν απάντηση στη δίωξη του κωμικού Jan Böhmermann για ένα αγενές ποίημα που είπε για τον Ερντογάν σε βραδινή κωμική εκπομπή.

κςμικοσ.jpg

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έδωσε το πράσινο φως για την ποινική δίωξη του κωμικού. Είχε περιγράψει το ποίημα ως «σκόπιμα προσβλητικό», τονίζοντας πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των εισαγγελέων να αποφασίσουν αν θα απαγγείλουν κατηγορίες.

«Το γεγονός πως θα μπορούσε να διεξαχθεί μια τέτοια δίκη δείχνει πως η Γερμανία γίνεται όλο και περισσότερο σατραπεία του Ερντογάν. Είμαι ένας ελεύθερος Βρετανός και δεν ζούμε με τους νόμους περί βλασφημίας αυτών των δεσποτών.

Προς τιμήν αυτού πέρασα το Σαββατοκύριακο γράφοντας αγενή στιχάκια για τον Ερντογάν. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους αναγνώστες να με ακολουθήσουν σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Στόχος είναι να είναι όσο πιο βρώμικα και προσβλητικά τα ποιήματα για τον Ερντογάν», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top