LIKE ONLINE

Παρήγγειλε στο διαδίκτυο αυτό το κόκκινο φόρεμα και παρέλαβε μια… παραλλαγή

Παρήγγειλε στο διαδίκτυο αυτό το κόκκινο φόρεμα και παρέλαβε μια… παραλλαγή

Γεμάτη ενθουσιασμό περίμενε η 17χρονη Juliet Jacoby από τη Φλόριντα το φόρεμα για ένα χορό που ήθελε να πάει το οποίο παρήγγειλε από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων λιανικής.

Αρχικά είχε εντοπίσει το 100 λιρών κόκκινο φόρεμα σε μια ιστοσελίδα και σκέφτηκε ότι είναι το ιδανικό αν και της φαινόταν λίγο ακριβό. Όταν όμως η μαμά της είδε ακριβώς το ίδιο φόρεμα σε μια άλλη ιστοσελίδα και μάλιστα σε τιμή πολύ χαμηλότερη, στις 25 λίρες θεώρησε ότι επρόκειτο για μια μεγάλη ευκαιρία που δεν έπρεπε να χάσει. Γοητευμένη από το κόκκινο λαμπερό φόρεμα με το ιδιαίτερο σχέδιο στα μανίκια το παρήγγειλε κατευθείαν και περίμενε με αγωνία να το παραλάβει.

dress3

Βέβαια, όταν το φόρεμα έφτασε, μία εβδομάδα αργότερα, διαπίστωσε ότι απήχε πολύ από την πραγματικότητα και από αυτό που είχε δει στην ιστοσελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελε να φορέσει στο χορό που ήθελε. Επρόκειτο για μια κακή απομίμηση, διαφορετικό ύφασμα και ήταν ουσιαστικά ένα πολύ χαμηλότερης ποιότητας ρούχο. Η ίδια περιγράφει χαρακτηριστικά: «Περίμενα μπροστά από την πόρτα του γκαράζ για να δω την αντίδραση της μαμάς μου και το μόνο που έκανε ήταν να στέκεται εκεί με το πιο σοκαρισμένο πρόσωπο για περίπου πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια. Πήρα το μάθημά μου και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναεμπιστευθώ εύκολα μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα για να αγοράσω ένα καλό φόρεμα».

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τις φωτογραφίες από το νέο της φόρεμα ποζάροντας μάλιστα αστειευόμενη φορώντας το. Έγραψε επίσης μια λεζάντα που έλεγε: «Όταν νομίζετε ότι έχετε αγοράσει ένα φόρεμα χορού, αλλά...»

dress2

Βέβαια συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και likes με άλλους να γελούν με το αποτέλεσμα και άλλους να συμπάσχουν μαζί της καθώς τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Μια άλλη κοπέλα σχολίασε ότι της έτυχε κάτι ανάλογο όταν το νούμερο που της ήρθε ήταν τρεις φορές μικρότερο από αυτό που περίμενε και δεν μπορούσε να το αλλάξει. Ευτυχώς ωστόσο η 17χρονη είχε αγοράσει ένα εφεδρικό φόρεμα οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνει τελευταία στιγμή τη λύση. Σίγουρα ωστόσο την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική στις αγορές της.

dress4

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top