ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΗΣΥ: Πολύπλοκο το θέμα των αξιογράφων

ΔΗΣΥ: Πολύπλοκο το θέμα των αξιογράφων

Το θέμα που αφορά τους κατόχους αξιογράφων είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με βεβιασμένα και αντισυνταγματικά μέτρα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις που διατύπωσε σήμερα εναντίον του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

«Η προσπάθεια του Προέδρου μας και του ΔΗΣΥ ήταν για να εξηγήσουμε τις πολλές διαστάσεις που έχει το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επέμβουμε στο Σύνδεσμο, αντίθετα πιστεύουμε και ελπίζουμε να βρεθεί λύση από τα δικαστήρια για όσους κατόχους αξιογράφων έχουν δίκιο» είπε ο κ. Προδρόμου.

«Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ούτε βοηθούν βεβιασμένα και αντισυνταγματικά μέτρα. Είναι πολύπλοκο το θέμα» πρόσθεσε.

Νωρίτερα μιλώντας σε σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης έκανε λόγο για «καθαρή προσπάθεια του κυβερνώντος κόμματος και προπαντός του Προέδρου του να διασπάσουν τα μέλη μας και να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον μας», χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα», όπως ανέφερε, γιατί δήθεν «με την πρόταση Ομήρου γίνεται διάκριση μεταξύ των κατόχων αξιογράφων που πήραν δάνειο ενεχυριάζοντας υφιστάμενα αξιόγραφά τους, και των κατόχων που δεν έχουν δάνεια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top