ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: «Προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των δραστών - Ανακρίνονται πρόσωπα»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: «Προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των δραστών - Ανακρίνονται πρόσωπα»

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη των δυο ένοπλων ληστών, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα ξημερώματα ταμείο με εισπράξεις ταχυφαγείου και να εξαφανιστούν.

Όπως δήλωσε στη σκηνή της ληστείας ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα όταν δυο πρόσωπα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ο ένας με κράνος και ο άλλος με φούτερ, παραβίασαν με λιβέρι το παράθυρο της υπηρεσίας drive-through και εισήλθαν στο εσωτερικό του εστιατορίου.
 
Ένας εκ των δραστών, προτάσσοντας κυνηγετικό όπλο, ακινητοποίησε τους 9 υπαλλήλους που την ώρα εκείνη ολοκλήρωναν την εργασία τους, ενώ υπάλληλος, που αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί, κλείδωσε την πόρτα στο ειδικό δωμάτιο που έκανε την καταμέτρηση των εισπράξεων.
 
«Ο δράστης που ήταν οπλισμένος με το κυνηγετικό έριξε έναν πυροβολισμό στο γυάλινο παραπέτασμα της πόρτας, με αποτέλεσμα να το θρυμματίσει και στη συνέχεια, υπό την απειλή του όπλου, απαίτησε από τον υπάλληλο τα χρήματα», είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι, υπό το κράτος φόβου και απειλής, ο υπάλληλος του έδωσε ένα από τα ταμεία με χρήματα από τις εισπράξεις.
 
Οι δυο ληστές εγκατέλειψαν το ταχυφαγείο με δυτική κατεύθυνση, με μικρό χρηματικό ποσό να εντοπίζεται στη διαδρομή που ακολούθησαν με τα πόδια, ενώ δεν αποκλείεται να αναχώρησαν τελικά με όχημα και με τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου.
 
Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, οι δράστες φαίνεται να είναι Ε/κ αφού ένας εξ αυτών μίλησε ελληνικά με κυπριακή διάλεκτο.
 
Ήδη στο ΤΑΕ Λεμεσού κλήθηκαν για ανάκριση διάφορα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των δραστών και του χρηματικού ποσού, το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top