Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: 25χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 20χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: 25χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 20χρονη

Με κάταγμα λεκάνης και διάφορα άλλα τραύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο 25χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο στο δρόμο Ανθούπολης-Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 13:45 της Τρίτης 3/5 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 25χρονος, πέρασε στον αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα το οποίο οδηγούσε 20χρονη.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.