LIFESTYLE

Σε απόγνωση πρωταγωνιστής Κυπριακής σειράς: «Ελπίζω να μην πάω φυλακή!»

Σε απόγνωση πρωταγωνιστής Κυπριακής σειράς: «Ελπίζω να μην πάω φυλακή!»

Μπαίνει στα σπίτια μας τους τελευταίους 5 μήνες, αφού μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Κύπρου έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό στο Κυπριακό κοινό, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» η οποία βρίσκεται πολύ ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Γρηγόρης Βαλτινός στην εκπομπή Join Us. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα χρέη που έχει. 

«Δεν κοιμάμαι καθόλου άνετα τα βράδια. Είμαι πάντα μέσα οικονομικά. Έχει γίνει μία επένδυση η οποία για να βγει πρέπει να σου περισσεύουν 50.000 ευρώ το χρόνο σε βάθος δεκαετίας. Βεβαίως και ανησυχώ αλλά έχω αποφασίσει ότι αυτή την τέχνη τη διάλεξα όχι για να γίνω πλούσιος. Και έτσι αυτό με ηρεμεί. Πραγματικά η μόνη μου αγωνία είναι να πληρώνονται οι άνθρωποι που εργάζονται στο θέατρο και αυτό να μη με στείλει στη φυλακή γιατί θα μείνω στο τέλος με πάρα πολλά χρέη. Ελπίζω να τα καταφέρω» εξομολογήθηκε.

Σε απόγνωση ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Ελπίζω να μην πάω φυλακή!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top