Μοσκοβισί: Στη σωστή κατεύθυνση η ελληνική πρόταση για τα προληπτικά μέτρα

Μοσκοβισί: Στη σωστή κατεύθυνση η ελληνική πρόταση για τα προληπτικά μέτρα

Είπε πως η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου χθες από την ελληνική Βουλή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα

«Θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση για το ελληνικό χρέος υπό την προϋπόθεση να προχωρήσει η Ελλάδα σε μεταρρυθμίσεις».

Τα παραπάνω διεμήνυσε προσερχόμενος στο νέο κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας στις Βρυξέλλες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Μοσκοβισί είπε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υιοθετεί την άποψη ότι η ελληνική πρόταση για τα προληπτικά μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και πρόσθεσε ότι η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου χθες από την ελληνική Βουλή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα.

Ωστόσο, αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους τόνισε ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, ενώ και εκείνος -όπως και άλλοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι- υπογράμμισε ότι στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι πιθανό ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE