Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε κατάστημα σήκωσε την γειτονιά

Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε κατάστημα σήκωσε την γειτονιά

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη η προθήκη καταστήματος επεξεργασίας ξηρών καρπών στη Λεμεσό από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 12:15 τα μεσάνυχτα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην προθήκη του καταστήματος και σε δύο αυτοκίνητα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE