ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ζέστη άλλα και με βροχές – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Καιρός: Ζέστη άλλα και με βροχές – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα Σάββατο 14/5, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Αργότερα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ για να τραπούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η Θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις που κυρίως από αργά το βράδυ της Κυριακής και τη Δευτέρα ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές στα δυτικά και ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και σταδιακά πτώση από τη Δευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top