Η εξομολόγηση υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Είχα την ευλογία να γίνω δότης μυελού των οστών»

Η εξομολόγηση υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Είχα την ευλογία να γίνω δότης μυελού των οστών»

Είναι από του ανερχόμενους πολιτικούς τουλάχιστον στο δικό του κομματικό χώρο και σύμφωνα με τις μετρήσεις έχει αρκετές πιθανότητες να εκλεγεί και βουλευτής.

Ο λόγος για τον νεαρό υποψήφιο του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος σε μια συνέντευξη του προ ημερών στον Τάσο Τρύφωνος αποκάλυψε και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του πιο ανθρώπινη.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν και ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα προβλήματα στον τομέα της δημόσιας υγείας ο ίδιος φορτισμένος εκμυστηρευτικέ μια πράξη του.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι πριν από έξι χρόνια έγινε δότης μυελού τον οστών για ένα ανήλικο κοριτσάκι από την Ιταλία το οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «είχα την ευλογία να γίνω δότης μυελού των οστών».

Τώρα, δεν ξέρουμε αν το είπε με προεκλογική σκοπιμότητα, ωστόσο τέτοιου είδους πράξεις που δείχνουν ανθρωπισμό και φιλευσπλαχνία πρέπει ως κοινωνία να τις επικροτούμε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.