Στις 20 Μαΐου η απάντηση του Εφετείου για Μπόμπολα – Πίνει καφεδάκι στο Κολωνάκι

Στις 20 Μαΐου η απάντηση του Εφετείου για Μπόμπολα – Πίνει καφεδάκι στο Κολωνάκι

Για τον Έλληνα επιχειρηματία έχει εκδοθεί νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα απαντήσει το Συμβούλιο Εφετών στην Αθήνα, στο νέο αίτημα των Κυπριακών Αρχών για έκδοση του Λεωνίδα Μπόμπολα ως κατηγορουμένου στην υπόθεση του σκανδάλου των ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ.

Για τον ίδιο έχουν ληφθεί εκ νέου περιοριστικά μετρά, όπως η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.

Εναντίον του κ. Μπόμπολα διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας για καταδολίευση, του δεκασμού δημοσίου λειτουργού, πλαστογραφία, δόλια ιδιοποίηση ή τήρηση ψευδών λογαριασμών, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και ενεργός δωροδοκία οικείων δημοσίων αξιωματούχων.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα προέκυψε νέα μαρτυρία η οποία τον «καίει».

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Κοκότσης σε νέα του κατάθεση μίλησε για συνάντηση Μπόμπολα – Λουρουτζιάτη – Κοκότση στο δημαρχείο Λάρνακας ώστε να συμφωνηθούν οι μίζες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λεωνίδας Μπόμπολας κυκλοφορεί άνετος σε γνώστες καφετερίες στο Κολωνάκι απολαμβάνοντας το καφεδάκι του!

Να υπενθυμίσουμε πως η υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας στη βάση του νέου κατηγορητηρίου έχει οριστεί για τις 15 Ιουνίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE