ΠΑΦΟΣ: Την είδε «Ράμπο» η 49χρονη – Έριξε μπουνιές σε Αστυφύλακα του Αεροδρομίου

ΠΑΦΟΣ: Την είδε «Ράμπο» η 49χρονη – Έριξε μπουνιές σε Αστυφύλακα του Αεροδρομίου

Πυρ και μανία η 49χρονη, ο καυγάς της με οδηγό ταξί κατέληξε στο να φορέσει χειροπέδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 μέλη της Αστυνομίας του Αεροδρομίου αντιλήφθηκαν πως έξω από το χώρο αναχωρήσεων, Αγγλίδα τουρίστρια 49χρονων συζητούσε έντονα με οδηγό ταξί.

Σε κάποια στιγμή ενώ τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει, η συζήτηση της 49χρονης και του οδηγού ταξί να είχε ξεφύγει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν.

Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν η 49χρονη να ηρεμήσει, αρχίζοντας να επιτίθεται στον ένα από τους δυο Αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, η Αγγλίδα επιτέθηκε και κτύπησε τον ένα από τους δυο αστυφύλακες με τα χέρια της, ρίχνοντας του μπουνιές στην κοιλιακή χώρα.

Η 49χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο Αστυφύλακας μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη εκδορές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE