LIFESTYLE

Γιώργος Εφραίμ: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Αριστοτέλους;

Γιώργος Εφραίμ: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Αριστοτέλους;

To 2010 έλεγε πως σε μια γυναίκα κοίταζε πρώτα την εμφάνιση. Έπρεπε να είναι έξυπνη με χιούμορ και να εκπέμπει θηλυκότητα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, διαθέτει όλο το πακέτο!

Ο Γιώργος Εφραίμ, φέτος, έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Την Κυριακή του Πάσχα άκουσε το πολυπόθητο «ναι» από τα χείλη της Αριστοτέλους και φόρεσε το τεράστιο μονόπετρο που της χάρισε, στη συνέχεια σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος μαζί με τους συμπαίκτες του στον ΑΠΟΕΛ και βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν.

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση την έκαναν δειλά στο εορταστικό δείπνο που παρέθεσε ο ΑΠΟΕΛ, τον περασμένο Ιανουάριο. Το ζευγάρι συνέχισε να κρατά διακριτική στάση, με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους να «αποκρούει» αριστοτεχνικά τις κατά καιρούς ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Με τον ίδιο τρόπο χειρίστηκε και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι η αιτία του χωρισμού του Γιώργου Εφραίμ από τη μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικιά του.

Παρόλο που η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε ανέκαθεν μια στενή επαφή με τους τηλεθεατές, φρόντιζε να είναι προσεχτική στο τι βγαίνει προς τα έξω σε σχέση με τα προσωπικά της. Πόσο μάλλον όταν στην καθημερινότητά της μπήκε ο Γιώργος Εφραίμ, που δεν του αρέσει να δίνει αφορμές.

Ωστόσο, την Τρίτη του Πάσχα, αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της την πρόταση γάμου που δέχθηκε -με το μονόπετρο να φιγουράρει στο δάχτυλό της- κρατώντας έτσι την υπόσχεσή της πως όταν υπάρχει κάτι, θα το ανακοινώσει η ίδια.

Τις προάλλες, τα πειράγματα των συνεργατών της, την έκαναν να παραδεχθεί την ανύπαρκτη σχέση του καλού της με τις δουλειές του σπιτιού. «Βγάζει τα σκουπίδια…Δεν θα πω τίποτα άλλο. Αλίμονό μου μετά». Γιατί ξέρει πολύ καλά πως ο αγαπημένος της προτιμά να τραβά την προσοχή εντός γηπέδων. Και αυτό, είναι κάτι που καταφέρνει καλά.

Για να φτάσει, όμως, μέχρι εδώ, διένυσε πολύ δρόμο. Σύμφωνα με το αφιέρωμα της Κωνσταντίνας Γεωργίου στο περιοδικό Down Town από πιτσιρίκι, μια μπάλα ήταν μονίμως κολλημένη στα πόδια του. Παρόλο που ο μπαμπάς του κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όταν εκείνος βρισκόταν μες την κοιλιά της μάνας του, του μετέδωσε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Συχνά-πυκνά, «ζώνονταν» τα κασκόλ του Απόλλωνα και κατέβαιναν στα γήπεδα. Στα 8 του, γράφτηκε στις Ακαδημίες του Απόλλωνα. Σ’ ένα παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων, τον «μάρκαρε» ένας σκάουτερ με γνωριμίες στην Arsenal. Στα 15 του, μπήκε σ’ ένα αεροπλάνο με προορισμό το βροχερό Λονδίνο. Στην αρχή υπέγραψε με τις Ακαδημίες της Arsenal για ένα χρόνο κι έπειτα για άλλα δυο. «Έκανα ό,τι μπορούσα. Είναι πολύ δύσκολα όμως τα πράγματα στην Arsenal, γιατί διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι αν ήμουν πιο ώριμος, ίσως κάποια πράγματα να τα έκανα καλύτερα».

Μετά, έφυγε για τη Σκωτία, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα των Rangers. Τελικά, κατέληξε να «ζεσταίνει» τον πάγκο. Στα 19 του, πήγε ως δανεικός στη Dundee. Προτού επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, δημοσιεύματα τον ήθελαν να υπογράφει με διάφορες ελληνικές ομάδες. Εκείνος όμως τους διέψευσε, επιλέγοντας την Ομόνοια, κερδίζοντας το πρώτο του πρωτάθλημα στην ηλικία των 21 ετών.

Το 2011 τον φιλοξενήσαμε ξανά στο «Down Town», παρέα με τον «αιώνιο» του αντίπαλο, Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Τότε, οι δυο άντρες ήταν συμπαίκτες στην Εθνική. Πού να φαντάζονταν ότι λίγα χρόνια αργότερα θα ήταν συμπαίκτες και στην ίδια ομάδα. Τον ΑΠΟΕΛ, που τον πολιορκούσε από το 2008. «Δεν ήταν καθόλου εύκολο που έφυγα από την Ομόνοια για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Αρκετός κόσμος, ξέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και δεν το μετάνιωσα», δήλωσε πρόσφατα στον «Reporter».

Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε πως δεν θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Πάνω-κάτω, όσα είχε πει και σε μένα το 2010. Που με παιδική αφέλεια σχεδόν, πίστευε πως και η καθαριότητα του σπιτιού δεν ήταν δική του δουλειά και έπαιρνε τα άπλυτα στη μαμά του στη Λεμεσό για πλύσιμο και σιδέρωμα. Σε μια γυναίκα, έλεγε, πως κοίταζε πρώτα την εμφάνιση. «Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Αν δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες, δεν θα προχωρήσει η σχέση. Από την αρχή, ξεκαθαρίζω τις προτεραιότητές μου. Οπότε, θα πρέπει να τις αντιλαμβάνεται και να μου συμπαραστέκεται». Κατά τα άλλα, η ιδανική γυναίκα για τον 20χρονο τότε Εφραίμ, έπρεπε να είναι έξυπνη και με χιούμορ. Να εκπέμπει θηλυκότητα. Και απ’ ό,τι φαίνεται, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, διαθέτει όλο το πακέτο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top