ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Πίσω από τα σίδερα ο 58χρονος δράστης που μαχαίρωσε συγγενή του

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Πίσω από τα σίδερα ο 58χρονος δράστης που μαχαίρωσε συγγενή του

Όρμηξε στο συγγενή του για ασήμαντη αιτία.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Τετάρτη (18/05) ο 58χρονος ο οποίος τραυμάτισε 68χρονο συγγενικό του πρόσωπο, λόγω διαφορών που είχαν, γιατί τα πρόβατα του θύματος κατέστρεφαν τα λαχανικά του φερόμενου ως δράστη.

Το δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη κράτηση του 58χρονου του οποίου η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, ο 58χρονος επισκέφθηκε την Τρίτη (17/05) το απόγευμα τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 68χρονο, μετά από λογομαχία και ότι κατάφερε να τον αφοπλίσει, χωρίς να γνωρίζει αν τον τραυμάτισε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι 68χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, καθώς και τρίτο πρόσωπο που υπέστη σοκ και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για αυτόπτη μάρτυρα, φιλικό πρόσωπο του θύματος.

Οι καταθέσεις θύματος και αυτόπτη μάρτυρα ανέτρεψαν τους ισχυρισμούς του υπόπτου, αφού σύμφωνα με αυτές, ο 58χρονος ανέκοψε το όχημα του 68χρονου και μετά από λογομαχία αυτός ήταν που ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε το θύμα. Ο δε αυτόπτης μάρτυρας είπε πως εντόπισε τους δυο καθώς μετέβαινε στην περιοχή για να δει τον 68χρονο φίλο του και κατάφερε να αφοπλίσει τον φερόμενο ως δράστη και να πετάξει το μαχαίρι.

Ο 58χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ ο 68χρονος, οδηγώντας το αυτοκίνητό του για περίπου δύο χιλιόμετρα, ζήτησε βοήθεια από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 58χρονος μαχαίρωσε συγγενή του! Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Themaonline/KΥΠΕ 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top