Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε περιοχή της Λευκωσίας

Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε περιοχή της Λευκωσίας

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/05) μετά από ανασκαφές υπάλληλων της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης (18/05) ανεβρέθηκαν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Μαλούντας ανθρώπινα οστά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα οστά εντοπίστηκαν μετά από εργασίες που πραγματοποιούσαν υπάλληλοι των δημοσίων έργων της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας για διερεύνηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE