Xιούστον: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 11χρονο - Χωρίς αιτία

Xιούστον: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 11χρονο - Χωρίς αιτία

Ως ύποπτος για το θάνατο ενός 11χρονου αγοριού συνελήφθη την Πέμπτη(19/5) από τις αρχές του Χιούστον ο 31χρονος Che Lajuan Calhoun.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος πλησίασε το ανήλικο αγόρι και το μαχαίρωσε μέχρι θανάτου για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο. Ο μικρός δεν είχε πάνω του κάποιο κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή οπότε όπως λένε οι αστυνομικοί το κίνητρο του δράστη δεν ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με μαρτυρίες το παιδί φώναζε και υπάρχουν και μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι είδαν τον 11χρονο Josue Flores να παλεύει με ένα άντρα. Τελικά ο Josue έπεσε στο έδαφος και ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί. 

Πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό, ο συλληφθείς είναι γνωστός στις αρχές ενώ είναι εθισμένος και σε σκληρά ναρκωτικά. 

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE