ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 79χρονης που εξαφανίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 79χρονης που εξαφανίστηκε

Επί ποδός η Αστυνομία Λεμεσού για τον εντοπισμό γυναίκας που εξαφανίστηκε απο το πρωί της Πέμπτης (19/05).

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού μετά από καταγγελία, εξαφάνισης 79χρονης γυναίκας από το χωριό Μονάγρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, η 79χρονη γυναικά απουσιάζει από το σπίτι της, από το πρωί της Πέμπτης (19/05).

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κόρη της 79χρονης την Παρασκευή (20/05)το πρωί, η μητέρα της, εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (18/05) αναφέροντας πως η 79χρονη ζούσε μόνη της στο σπίτι.  

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή από το μεσημέρι της Παρασκευής (20/050, για τον εντοπισμό της 79χρονης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE