ΛΑΡΝΑΚΑ: Γιατί αναγκάστηκε η Αστυνομία να ανοίξει πυρ και να σκοτώσει τον 40χρονο – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια πριν τον πυροβολισμό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γιατί αναγκάστηκε η Αστυνομία να ανοίξει πυρ και να σκοτώσει τον 40χρονο – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια πριν τον πυροβολισμό

Ένας 40χρονος νεκρός από πυρά Αστυνομικών και ένα βρέφος που για περίπου 12 ώρες κρατείτο ως όμηρος από τον ίδιο του τον πατέρα που απειλούσε να το σφάξει.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα ο Αιγύπτιος πατέρας από τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου 21/5 απειλούσε να σκοτώσει το 16 μηνών βρέφος, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό» αφού παρά τις διαπραγματεύσεις που ήταν σε εξέλιξη ο 40χρονος πατέρας δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει το παιδάκι.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ήταν έτοιμος να κάνει τα απειλητικά του λόγια πράξεις, για αυτό και η Αστυνομία δεν είχε άλλη επιλογή παρά να βάλουν το χέρι στη σκανδάλη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρη πηγή ο 40χρονος Αιγύπτιος κρατώντας μαχαίρι, έσχισε με αυτό το μάγουλο του παιδιού του με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία ώστε να σωθεί η ζωή του 16 μηνών βρέφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE