Εκτίμηση εδρών ΑLPHA: Αποδυνάμωση ΔΗΣΥ & ΑΚΕΛ – Αλώβητο το ΔΗΚΟ

Εκτίμηση εδρών ΑLPHA: Αποδυνάμωση ΔΗΣΥ & ΑΚΕΛ  – Αλώβητο το ΔΗΚΟ

Πανικός και κατήφεια στα δυο μεγάλα κόμματα μετά από την παρουσίαση των Exit Polls, των τηλεοπτικών καναλιών. Όπως όλα δείχνουν θα εισέλθουν αποδυναμωμένα στη νέα Βουλή. Τις έδρες του φαίνεται να καταφέρνει να κρατήσει το ΔΗΚΟ.

Χάνουν έδρες ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, με βάση τα Εxit Polls. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε ο ΑLPHA Κύπρου, το κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ) αναμένεται να πάρει 18 ή 19 έδρες, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2011 ενδέχεται να απολέσει μέχρι και 2 έδρες.

Το ΑΚΕΛ ενδέχεται να χάσει μέχρι 4 έδρες! Είχε 19 και του δίνουν 16 ακόμα και 15 έδρες. Αλώβητο το ΔΗΚΟ, αφού φαίνεται να διατηρεί τις έδρες του, με ανοικτό ενδεχόμενο να χάσει μία έδρα.

Τις χαμένες τους έδρες φαίνεται να τις «κλέβουν» η Αλληλεγγύη, το ΕΛΑΜ, αλλά και οι Οικολόγοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE