ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ: Μεθυσμένος κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο κι έφυγε! - Κατέληξε στο νοσοκομείο

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ: Μεθυσμένος κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο κι έφυγε! -  Κατέληξε στο νοσοκομείο

Με το έτσι και το θέλω ήθελε να μπει στο χώρο της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και του έφταιξε ο αστυνομικός που του απαγόρευσε την είσοδο, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας ελέω εκλογών.

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για 60χρονο που γύρω στις 19:00 (22/05) προσπάθησε να εισέλθει σε χώρο που είχε αποκλείσει η Αστυνομία λόγω των εκλογικών διαδικασιών και δεν του άρεσε που το όργανο της τάξης του απαγόρευσε τη διέλευση.

Άρχισε λοιπόν να βρίζει χυδαία τον αστυνομικό και όταν ο τελευταίος αντιλήφθηκε πως ο οδηγός του οχήματος ήταν μεθυσμένος  και του είπε ότι θα τον υποβάλει σε έλεγχο αλκοόλης, ο ηλικιωμένος «ξέφυγε» εντελώς.

Ανέπτυξε ταχύτητα τραυματίζοντας τον αστυνομικό στο χέρι και διέφυγε.

Ευτυχώς ο ταραξίας συνελήφθη από συνάδελφους του τραυματία. Όπως αποδείχθηκε, το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα του ξεπερνούσε τα 70 μg.

Αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέρεται να αντιμετωπίζει περισσότερες από πέντε κατηγορίες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top