ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 31χρονη «ετοιμόγεννη» Βουλευτής που εξασφάλισε έδρα! Ποια η σχέση της με τον Σωκράτη Χάσικο

Η 31χρονη «ετοιμόγεννη» Βουλευτής που εξασφάλισε έδρα! Ποια η σχέση της με τον Σωκράτη Χάσικο

Μια από τις εκπλήξεις των Βουλευτικών εκλογών μπορεί να θεωρηθεί η εκλογή της δραστήριας Κερυνιώτισσας στο κοινοβούλιο, ωστόσο για όσους την γνωρίζουν καλά, πάλεψε και μόχθησε ώστε να πείσει τους Κερυνιώτες να την στηρίξουν.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Από τις 23 Μαίου η Μαριέλλα Αριστείδου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική της καριέρα και πλέον από Δημοτική σύμβουλος Λεμεσού, «μετακομίζει» στη Λευκωσία, ως η δεύτερη Βουλευτής του ΔΗΣΥ στην επ. Κερύνειας.

Η Μαρίελλα, είναι διπλά ευτυχισμένη αφού πέραν από την εκλογή της και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι Κερυνιώτες, σε 1,5 περίπου μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της και το παιδάκι της, αφού η νεαρή Βουλευτής (πλέον) είναι 7,5 μηνών έγκυος.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν από χθες (Κυριακή 22/5) ότι πρόκειται για την βαφτιστήρα του Σωκράτη Χάσικου εμείς ψάξαμε και μάθαμε ότι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, καθώς ναι μεν, έχουν καλές σχέσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών, αλλά δεν είναι ο νονός της, αφού δεν έχει βαπτίσει την ίδια, αλλά την μικρότερη αδελφή της.

Ποια είναι η Μαριέλλα Αριστείδου

Η Μαριέλλα Αριστείδου γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1985. Γονείς της ο Αριστος Αριστείδου του Θεόδωρου από την Βασίλεια Κερύνειας πρόεδρος του Εθνικού Σωματείου ΠΑΟ Προσφύγων Λεμεσού και η Καίτη Αριστείδου το γένος Αποστόλου από τη Λεμεσό. 

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Σπυρίδωνα και σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον φιλολογικό κλάδο αποκτώντας πτυχίο Γαλλικής φιλολογίας, ενώ κατέχει και πτυχίο δημοσιογραφίας. 



Παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια Γαλλικής γλώσσας : Certificat pratique de Langue Francaise 1er degre στο Universite Paul Valery –Montpellier IΙI , Cour intensif de langue Francaise A2-survie στο C.U.E.F , Cour intensif de langue Francaise B1-seuil στο C.U.E.F. 
Κατά την διάρκεια των σπουδών της είχε ενεργό ανάμιξη στο φοιτητικό κίνημα από τις τάξεις της Πρωτοπορίας Αθηνών. 



Μετά το πέρας των σπουδών της συνέχισε την κομματική δράση της από τις τάξεις του ΔΗΣΥ Κερύνειας, από διάφορα πόστα του Επαρχιακού Συμβουλίου. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης του ΔΗΣΥ Κερύνειας στη Λεμεσό. 

Το 2011 στις δημοτικές εκλογές εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ως Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού. 

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “Group Psarokaika”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top