ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη η κρίσιμη ημέρα για τους δυο Αστυνομικούς – Εκ νέου κάλεσμα από τους συναδέλφους τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τετάρτη η κρίσιμη ημέρα για τους δυο Αστυνομικούς –  Εκ νέου κάλεσμα από τους συναδέλφους τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τετάρτη (25/05) θα ανακοινώσει την ποινή το δικαστήριο για τους δυο καταδικασθέντες Αστυνομικούς, Παναγιώτη Ηρακλέους και Κάρλος Ντεκερμεντζιάν, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου για την υπόθεση του δασοφύλακα, Παναγιώτη Σαββίδη.

Στη δικάσιμο της Παρασκευής (20/05) αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο Αστυνομικών για μετριασμό της ποινής, τονίζοντας πως οι δυο τους έχουν λευκό ποινικό μητρώο όπως και την οικογενειακή κατάσταση του κάθε ενός ξεχωριστά.

Οι φίλοι των δυο Αστυνομικών καλούν εκ νέου όλους τους συναδέλφους τους, να δώσουν το παρών τους στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Συγκεκριμένα το μήνυμα που κοινοποιήθηκε στο γκρουπ Police Buddies στο Facebook:

25/05/16 Κοιτάζω μπροστά και ελπίζω! Τι και αν το μέλλον μοιάζει χλωμό θα είμαι εκεί, στηρίζω, υποστηρίζω, ελπίζω. Αδέλφια είμαστε δίπλα σας, στα πάνω στα κάτω. Εγώ θα είμαι εκεί για το μέλλον σας για το μέλλον μας, με σύνεση και σεβασμό. Είμαστε Αστυνομικοί ξέρουμε, μπορούμε και θέλουμε να τιμούμε τον νόμο και την τάξη. Με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια εγώ θα είμαι εκεί δίπλα τους. Εσείς;;;

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΦΟΣ: Δυναμικά στο πλευρό των δυο συναδέλφων τους μέλη της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top