ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν θα πιστεύετε πόσο έτρεχε ο 26χρονος! Κτύπησε κόκκινο το ραντάρ της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν θα πιστεύετε πόσο έτρεχε ο 26χρονος!  Κτύπησε κόκκινο το ραντάρ της Αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησε το Σάββατο (28/05) η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 202 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος ανακόπηκε γύρω στις 4 το απόγευμα σήμερα από μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.