ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρήκαν το πρόβλημα στο ΑΚΕΛ για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Φταίει η Ομόνοια και ο Χριστόφιας»

Βρήκαν το πρόβλημα στο ΑΚΕΛ για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Φταίει η Ομόνοια και ο Χριστόφιας»

Τους λόγους που το κόμμα ήταν ο μεγάλος ηττημένος των βουλευτικών εκλογών προσπαθεί να αναλύσει το ΑΚΕΛ.

Οι παράγοντες της εκλογικής ήττας και της απώλειας 3 βουλευτικών εδρών και 40 περίπου χιλιάδων ψηφοφόρων προβληματίζει έντονα την ηγεσία.

Το πολιτικό γραφείο του κόμματος το οποίο συνεδρίασε την Παρασκευή 27/5 προέβηκε σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης», η πρώτη η εκτίμηση είναι ότι ρόλο στο κακό αποτέλεσμα έπαιξε η πορεία της Ομόνοιας στο κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομόνοια ζει μια παρατεταμένη περίοδο απουσίας τίτλων, απανωτών ευρωπαϊκών αποτυχιών και οικονομικών προβλημάτων που χρονολογούνται από την εποχή του Μιλτιάδη Νεοφύτου, γεγονός που προκαλεί την δυσφορία οπαδών της θεωρώντας ως υπεύθυνο το ΑΚΕΛ.

Επίσης τέθηκε επί τάπητος και το πραγματικό εκλογικό κόστος που είχε το κόμμα από την διακυβέρνηση Χριστόφια αφού απογοήτευσε χιλιάδες των ΑΚΕΛικών ψηφοφόρων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top