Έχει και η Αγκόλα τη δική της ΑΕΛιστική παροικία!

Έχει και η Αγκόλα τη δική της ΑΕΛιστική παροικία!

Εντός της βδομάδας αναμένεται η ΑΕΛ να ανακοινώσει τις μετεγγραφές των δύο παικτών από την Μπενφίκα Λουάντα, αυτών των Πέδρο Μπένγκουι και του Αλί Σαβανέ. Η ομάδα όμως της Λουάντα, είναι «βαμμένη» στα χρώματα της Κύπρου, αφού στο ρόστερ της διαθέτει αρκετούς πρώην Αελίστες.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου σίγουρα γνωρίζει αρκετά καλά το τι πάστας παίκτες είναι αυτοί, ενώ δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο ότι σε αυτή την ομάδα της Αγκόλας υπάρχει έντονο ΑΕΛίστικο «χρώμα» με την παρουσία τεσσάρων(!) πρώην παικτών της Λεμεσιανής ομάδα

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.