Παρανάλωμα του πυρός όχημα γυναίκας στην Δένεια –Διερευνά τα αίτια η Αστυνομία

Παρανάλωμα του πυρός όχημα γυναίκας στην Δένεια –Διερευνά τα αίτια η Αστυνομία

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα γυναίκας στην Δένεια τα ξημερώματα της Τετάρτης (01-06).

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 03.44 τα ξημερώματα της Τετάρτης (01-06) λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 στην Δένεια.

Αμέσως ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 04.13 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Renault Scenic, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε αυλή ιδιωτικής κατοικίας στην οδό Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 στην Δένεια.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE