Το χιουμοριστικό retweet του Γιάννη Νικολάου «Πού πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες;»

Το χιουμοριστικό retweet του Γιάννη Νικολάου «Πού πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες;»

Ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη Ελληνοκύπριου που βρέθηκαν στη μηχανή του οχήματος του 29 κούτες καπνού σχολίασε καυστικά ο υπεύθυνος σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ.

Ο Γιάννης Νικολάου δεν είναι μόνο αξιόλογος δημοσιογράφος, αλλά και ένας άντρας οξυδερκής με γερή δόση χιούμορ. Αυτό αντικατοπτρίζεται φυσικά στη δουλειά του, αλλά και στα σπάνια post του στα social media. 

Την Πέμπτη (2 /6) μέσω ενός retweet σχολίασε ένα δημοσίευμα του ThemaOnline, το οποίο αναφερόταν στη σύλληψη 52χρονου Λευκωσιάτη, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν 29 κούτες καπνού. 

Και σχολιάζει ο Γιάννης Νικολάου «Που πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες; Φυσικά και θα σε πιάσουν. Η «καλή» δουλειά θέλει κοντέινερ και πάνω...».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE