Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Κατέβηκε στο νησί μας για δουλειά, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την πολύ καλή της φίλη στο αγρόκτημά της...

Η Ζήνα Κουτσελίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρισκόταν στην Κύπρο, και ο λόγος ήταν τα γυρίσματα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Όμως κάπου στο ενδιάμεσο, βρέθηκε στη Σκαρίνου και στο Golden Donkeys FARM, όπου επισκέφθηκε την πολύ καλή της φίλη Στέλλα Γεωργιάδου. Οι δύο γυναίκες, αφού τα είπαν μεταξύ τους, ανέβηκαν στα γαϊδουράκια της φάρμας της τραγουδίστριας και έκαναν μια υπέροχη και μοναδική βόλτα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE