Στο νοσοκομείο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- Τι συνέβη στην μαγείρισσα του ΑΝΤ1

Στο νοσοκομείο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- Τι συνέβη στην μαγείρισσα του ΑΝΤ1

Ένα δυσάρεστο ατύχημα είχε η Αργυρώ Μπαρμαρίγου, μιας κι έσπασε το πόδι της.

Η μαγείρισσα, την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα κολάζ φωτογραφιών. 

Σε αυτό φαίνεται η ίδια με τον γύψο, έχοντας στο πλευρό της τους γιατρούς, οι οποίοι την κούραραν.

«Οι Άγγλοι εύχονται break a leg για γούρι, εγώ που το έσπασα τι να πω; Να σπάσει η γρουσουζιά και η γκαντεμιά, μου την δίνει που δεν μπορώ να κουνηθώ». αναφέρει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE