ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ήθελαν να του καταστρέψουν την επιχείρηση – Βρέθηκαν τεκμήρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ήθελαν να του καταστρέψουν την επιχείρηση – Βρέθηκαν τεκμήρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Άγιο Δομέτιο (έναντι του οικήματος του σωματείου ΕΝΑΔ) προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε δυο μαγαζιά.

Του Φάνη Μακρίδη

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υπόνοιες για κακόβουλη ενέργεια. Το νεότερο είναι τα ευρήματα των εξετάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που δεν αφήνουν αμφιβολίες για τις αρχικές εκτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν τεκμήρια που δείχνουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φωτιά τέθηκε σκόπιμα και έχουν ήδη διαβιβαστεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Όπως ανέφερε νωρίτερα εντός της ημέρας (07/06) δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα (08/06), λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε δυο υποστατικά στη Λευκωσία, που ανήκουν σε 27χρονο.

Πρόκειται για πρακτορείο στοιχημάτων και σφαιριστήριο που βρίσκονται έναντι του οικήματος του σωματείου ΕΝΑΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE