LIKE ONLINE

Mήνυσε τον πρώην σύζυγο της διότι την υποχρέωσε να πιει τα... ούρα του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mήνυσε τον πρώην σύζυγο της διότι την υποχρέωσε να πιει τα... ούρα του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κένταλ Κάρσον υποστηρίζει ότι ο γερμανικής καταγωγής μουσικός Ντέιβιντ Γκάρετ, της άσκησε σεξουαλική βία, με αποτέλεσμα να σπάσει το πλευρό της

Μία σχέση όλο πάθος... και βίτσια είχε αναπτυχθεί μεταξύ πασίγνωστης πορνοστάρ και γνωστού Γερμανού μουσικού, με κατάληξη το διαζύγιο και μία αγωγή... 11 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία... αμαρτωλή ιστορία με όλη τη σημασία της λέξης. Η Κένταλ Κάρσον, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Άσλεϊ Γιούνταν, γνωρίστηκε και παντρεύτηκε τον γερμανικής καταγωγής μουσικό (παίζει βιολί), Ντέιβιντ Γκάρετ, τον οποίο κατηγόρησε ότι θέλησε να την καταστήσει προσωπική του «σκλάβα του σεξ».

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που η εντυπωσιακή πορνοστάρ προσέφυγε στη δικαιοσύνη, δεν ήταν αυτός. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από ιστοσελίδα... γνωριμιών. Ο 35χρονος μουσικός πλήρωσε για να κάνει σεξ μαζί της και λίγες μέρες μετά, προφανώς γιατί ενθουσιάστηκε από τις... υπηρεσίες της, τής έκανε πρόταση γάμου και μετακόμισε στο διαμέρισμά του, στο Μανχάταν.

Από το 2014 που ήταν μαζί, η Κένταλ Κάρσον παράτησε την... καριέρα της, γυρνώντας τον κόσμο με τον Γκάρετ. Τον ακολουθούσε στις ανά τον κόσμο περιοδείες του και περνούσαν υπέροχα, έως ότου ο μουσικός άρχισε να ζητά... πιο προχωρημένα πράγματα. Όπως καταγγέλλει η γνωστή πορνοστάρ, την ανάγκαζε να πίνει τα ούρα του κατά την ώρα της συνεύρεσης, γεγονός που δεν της άρεσε καθόλου.

«Όσο περνούσε ο καιρός, η συμπεριφορά του γινόταν ολοένα και πιο σκοτεινή και περίεργη», τόνισε η κοπέλα. Όπως τονίζει στην αγωγή της, την ανάγκασε να πιει τα ούρα του και να κάνει βίαιο σεξ, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα πλευρό της. Τον περασμένο Φεβρουάριο το ζευγάρι χώρισε και η ίδια κατέθεσε αγωγή, διεκδικώντας αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ο γερμανικής καταγωγής μουσικός αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως «ουδέποτε φέρθηκα βίαια σε γυναίκα. Όλα όσα συνέβαιναν μεταξύ μας δεν εμπεριείχαν βία».

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top