Πανικός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω» φώναζε ο επιβάτης

Πανικός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω» φώναζε ο επιβάτης

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/06) στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας και συγκεκριμένα σε πτήση που θα αναχωρούσε για τo Λονδίνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επιβάτης ο οποίος επιβιβάστηκε σε πτήση για το Λονδίνο είχε περίεργη συμπεριφορά.

Μάλιστα, οι επιβάτες της εν λόγω πτήσης ενημέρωσαν τους αεροσυνοδούς πως ο συγκεκριμένος επιβάτης είχε παράξενη συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμη: Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση ο επιβάτης που φώναζε «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Όπως μας αναφέρθηκε, ο επιβάτης είναι αλλοδαπός και μόλις επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο άρχισε να φωνάζει «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω».

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από το αεροπλάνο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος του αεροσκάφους . 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για Πακιστανό ο οποίος κατέχει αγγλικό διαβατήριο.

Ο αλλοδαπός επιβάτης συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE