ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας: Συγκρούστηκε με δυο περιπολικά και όχημα γυναίκας για να αποφύγει τη σύλληψη

Επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας: Συγκρούστηκε με δυο περιπολικά και όχημα γυναίκας για να αποφύγει τη σύλληψη

33χρονος από τη Λευκωσία συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 16/6 από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μαχαιροφορίας, ενώ εναντίον του εκκρεμούν και εντάλματα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 18:20  το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στο δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Λευκωσίας, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος. 

Ο 33χρονος οδηγώντας το όχημά του, συγκρούστηκε με δύο υπηρεσιακά οχήματα και κατάφερε να διαφύγει. 

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη από περίπολο της ΜΜΑΔ, όπου παρά το σήμα που του έγινε για να σταματήσει, αυτός δεν το έπραξε.

Στην προσπάθεια του εκ νέου να διαφύγει, το όχημα του 33χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκαν 0,2 γραμμάρια άσπρης στερεάς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και ένα μαχαίρι μήκους εννέα εκατοστών με σταθερή λεπίδα και μύτη. 

Από τη σύγκρουση ο 33χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και αφού απολύθηκε, τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) και η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top