Φονικές «επιχειρήσεις» στρατιωτών στην Κύπρο – VIDEO

Φονικές «επιχειρήσεις» στρατιωτών στην Κύπρο – VIDEO

Οι στρατιώτες πρέπει να είναι σε συνεχή ετοιμότητα και έτοιμοι να προασπίσουν τα συμφέροντα της πατρίδας τους.

Οι Βρετανοί, όσο κι αν διαφωνούμε με την πολιτική τους, το έχουν καλά υπόψιν τους αυτό, καθώς οι ασκήσεις τους στις Βάσεις που έχουν στην Κύπρο, είναι συχνές και εξειδικευμένες.

Αυτό καταμαρτυρεί και το οπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στην βρετανική ιστοσελίδα Forces.tv και παρουσιάζει την άσκηση του 2ου τάγματος του Συντάγματος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι στρατιώτες εκπαιδεύονται στην στόχευση με το ατομικό τους τυφέκιο και πιστόλι Glock από κοντινές αποστάσεις.

Δείτε το video στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://forces.tv/37844856​

 

http://bcove.me/tke5asi8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE