Προκαλεί ζαλάδα το νούμερο! Διαβάστε πόσα θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Λώρη στον Alpha Κύπρου

Προκαλεί ζαλάδα το νούμερο! Διαβάστε πόσα θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Λώρη στον Alpha Κύπρου

Έτοιμος να μας ταξιδέψει στην εποχή των ιπποτών είναι ο σεναριογράφος Λώρης Λοιζίδης και η ομάδα του, αφού η νέα μεγαλεπήβολη σειρά που ετοιμάζει, περιλαμβάνει κάστρα, μάγους, πλούσιους και φτωχούς, μάχες, άλογα και άλλα πολλά βγαλμένα από τον μεσαίωνα.

Όλα αυτά όμως για να μεταφερθούν από το χαρτι του Λώρη στη μικρή οθόνη χρείαζονται αρκετά….μηδενικά. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του περιοδικού Tv Mania το κάθε επεισόδιο του νέου project που ετοιμάζεται για τον Alpha Κύπρου και τον Alpha Ελλάδας θα κοστίζει 25.000(!!) ευρώ.

Ναι καλά διαβάσατε! 25.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο με τη σειρά βάσει προγραμματισμού να προβάλλεται δυο φορές τη βδομάδα, όπως μας έχει συνηθίσει ο σεναριογράφος (Πρώτη Σταγόνα, Aιγια Fuxia).

Όπως αντιλαμβάνεστε το νέο κανάλι των Λατσιών αλλά και ο «μεγάλος αδελφός» στην Ελλάδα θα βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να ολοκληρωθεί η νέα σειρά που ετοιμάζουν. Απλά να αναφέρουμε ότι στα χρόνια της κρίσης οποιοδήποτε ποσό πάνω από τα 12-13.000 ευρώ θεωρείται απαγορευτικό νούμερο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.