LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια: «Η θηλυκή μου πλευρά είναι σχεδόν ανύπαρκτη»

Εβελίνα Παπούλια: «Η θηλυκή μου πλευρά είναι σχεδόν ανύπαρκτη»

Η πετυχημένη ηθοποιός είχε την ευλογία από τα πρώτα της βήματα στο χώρο να παίξει ένα ρόλο που θα «έμενε στην ιστορία». Ο λόγος για τον ρόλο της στο σήριαλ «Δυο Ξένοι», η Μαρίνα Κουντουράτου. Εκεί την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

«Μετροφυλλώντας» το περιοδικό Down Town, βρήκαμε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις της πασίγνωστης ηθοποιού.

Η πετυχημένη ηθοποιός είχε την ευλογία από τα πρώτα της βήματα στο χώρο να παίξει ένα ρόλο που θα «έμενε στην ιστορία». Ο λόγος για τον ρόλο της στο σήριαλ «Δυο Ξένοι», σαν Μαρίνα Κουντουράτου. Εκεί την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

«Η θηλυκή μου πλευρά είναι σχεδόν ανύπαρκτη ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζω όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά. Εννοώ ότι δεν πούλησα ποτέ τη θηλυκή πλευρά ή τη θηλυκότητα μου.  Σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, λειτουργώ με τον δυναμισμό μου. Με την αρσενική πλευρά μου», δηλώνει η ίδια σε σχέση με την αντιμετώπιση της ως προς τη δουλειά της.

«Οι άντρες που μου αρέσουν έλκονται από τα αρσενικά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Ο δυναμισμός γοητεύει», υπογραμμίζει.

Η Εβελίνα, δηλώνει επίσης ότι: «Μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας. Οι παρέες μου ήταν αγόρια. Την γυναικοπαρέα την εκτίμησα πιο μεγάλη. Ήμουν εγώ και οκτώ αγόρια. Την πρώτη φορά που τα έφτιαξα με αγόρι μου είπαν, «Μα καλά, με εσένα τα έφτιαξε;». Δεν με βλέπανε σαν κορίτσι. Με φώναζαν «Μπεμπελιώ» όταν μου έβγαινε λίγο η γλυκούλα. Βαγγελιώ δεν με φώναζαν ποτέ, Βαγγέλη ναι». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top