Ένοχοι επτά Παραλιμνίτες για την κομπίνα με τα κρεβατάκια!

Ένοχοι επτά Παραλιμνίτες για την κομπίνα με τα κρεβατάκια!

Ένοχοι κρίθηκαν την Τετάρτη (29/6) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, οι επτά από τους 12 κατηγορούμενους για κατάχρηση χρημάτων από την Δήμο Παραλιμνίου.

Της Έλενας Τσιακούπη

Πρόκειται για τη γνωστή κομπίνα με τα κρεβατάκια. Θυμίζουμε ότι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Παραλιμνίου «τσέπωσαν» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις εισπράξεις για τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες των παραλιών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ένοχοι πήραν παράνομα κέρδη από τις εισπράξεις στις παραλίες, αφού έδιναν χειρόγραφες και λευκές αποδείξεις σε λουόμενους που ενοικίαζαν ομπρέλες και κρεβατάκια, με αποτέλεσμα να εισπράττουν αυτοί τα χρήματα, αντί ο Δήμος Παραλιμνίου.

Η ποινή των πέντε ενόχων θα ανακοινωθεί στις 13 Ιουλίου, σε νέα συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Να σημειώσουμε ότι αισθητή ήταν η παρουσία της Αστυνομίας στο δικαστήριο, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί το οποιοδήποτε επεισόδιο.

Οι καταδικασθέντες μεταφέρθηκαν με χειροπέδες, ενώ κάποιοι έδειχναν σαφώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από την απόφαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.